Thuis

Shanghai AA4C Auto Maintenance Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van het het Onderhoudsmateriaal van Shanghai AA4C is Auto, Ltd een professionele autofabrikant van het onderhoudsmateriaal sinds 1995. AA4C middelen altijd en allen voor (4) Klant. Onze fabriek behandelt een gebied van meer dan 20, 000 die vierkantenmeters, met onze bijgewerkte productiefaciliteiten worden uitgerust. Wij hebben totaal kapitaal van meer dan tien miljoen RMB. vele jaren, is ons bedrijf toegekend als „Onderneming met Hoge Reputatie“, „Onderneming met Hoog Krediet in Kwaliteit“ en „van het de Rangamerikaanse club van automobilisten van China Nationale Onderneming. Bovendien, wij hebben ISO9001 bereikt: 2000 Internationale Systeem voor kwaliteitscontrolecertificatie. Wij zijn bezig geweest met productontwikkeling, ontwerp, evenals OEM/ODM-productie. Onze producten zijn verscheept aan wereldmarkten (Europa, het Noorden & Zuid-Amerika, Afrika, Australië, het Midden-Oosten, Azië evenals verschillende provincies in China). Staand voor toekomstige kansen en uitdagingen, zullen wij nog „Zoeken hoger & het zijn praktisch“ aanhangen, proberend om betrekkingen en samenwerking met andere producenten op de binnenlandse en overzee te vergroten gebieden. Wij oefenen ons uit om onze cliënten met de producten van uitstekende kwaliteit en perfecte naverkoopdienst terug te betalen. Ons doel is: Altijd en allen voor (4) Klant.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Shanghai AA4C Auto Maintenance Equipment Co., Ltd. Shanghai AA4C Auto Maintenance Equipment Co., Ltd. Shanghai AA4C Auto Maintenance Equipment Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : AA4C

Aantal werknemers : 50~80

Jaarlijkse omzet : 10000000-15000000

Opgericht Jaar : 1995

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shanghai AA4C Auto Maintenance Equipment Co., Ltd. Certificaten China Shanghai AA4C Auto Maintenance Equipment Co., Ltd. Certificaten China Shanghai AA4C Auto Maintenance Equipment Co., Ltd. Certificaten China Shanghai AA4C Auto Maintenance Equipment Co., Ltd. Certificaten